Kuka olen?

 

Nina Kerkkänen

Diplomi ravintoneuvoja/ ravintoterapeutti

Vuosien omat terveyshaasteet ihon, suoliston ja mielialan kanssa saivat kiinnostumaan terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.  Löysin itse valtavasti apua oireisiini oikeanlaisesta ravinnosta sekä suoliston että hormonijärjestelmän tasapainotuksesta. 

Koulutukseni Diplomi ravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksessa vahvisti jo saamaani omaa kokemusta ravinnon voimasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista puhuttaessa. 

Ravintoneuvojana olen empaattinen, positiivinen kannustaja, joka ottaa huomioon terveytesi, hyvinvointisi ja elämäsi yksityiskohdat kokonaisvaltaisesti. 

Erityisenä mielenkiinnon kohteena koen suoliston haasteiden, stressin ja uupumuksen sekä yleisen jaksamisen tasapainoituksen ravinnon avulla. Uskon, että suolistomme on toiset aivomme ja monen epätasapainotilan juurisyy löytyy sieltä. Siihen viittaa myös yritykseni nimi gutfeelin, joka tarkoittaa vatsanpohjatunnetta. Haluan, että hyvinvointi tuntuu niin fyysisessä, psyykisessä kuin emotionaalisessa vatsanpohjassa.   

Aiempi koulutukseni ja työni sosiaalialalla on valmistanut minut kohtaamaan mitä moninaisempia haasteita. Se on vahvistanut käsitystäni ihmisestä psyko-fyysis-sosiaalisena kokonaisuutena.   

Vapaa-ajallani urheilen monipuolisesti, maalaan sekä nautin sohvalla hyvien sarjojen katsomisesta. 

Toimin Suomen ravintoterapiayhdistyksen hallituksen jäsenenä.

Koulutus: 

2019 -  diplomi ravintoterapeutin koulutus /Terveysopisto Salus

2018-2019 diplomi ravintoneuvoja /Terveysopisto Salus

2013-2016 Sosionomi /Metropolia ammattikorkeakoulu

Lisäksi erilaisia luontaistuotekoulutuksia sekä hyvinvointiluentoja. Päivitän osaamistani aktiivisesti.