Palvelut

Ravintoterapia

Ravintoterapiapalveluita tarjoan:

 - ensikäynti 75min, jossa kartoitetaan laajasti tilanteesi ja tehdään jatko-ohjeet. Ensikäyntiä varten pyydän täyttämään erilaisia lomakkeita, joita käymme myös yhdessä läpi.

- jatkokäynnit 60min tai 30min. Nämä sopivat jatko-ohjeiden ja erilaisten muutosten, haasteiden tai muiden asioiden läpikäyntiin. 

- pakettihinta sopii silloin kun tiedetään, että matkaa yhdessä olisi hyvä kulkea pidempään ja tilannetta seurata, esim pitkäaikaiset suolistohaasteet, uupumus, krooniset tilat. 

Kauppakaveri

Kauppakaveri on uusi palvelu, jossa voit pyytää minut mukaan kauppaan kanssasi. Tämä sopii erityisesti, jos koet että kaupasta on hankala löytää itselle sopivia tuotteita ja tuoteviidakko tuntuu haastavalta.

Käyn läpi kanssasi kauppareissulla osasto kerrallaan sinulle sopivat tuotteet. Pyydän ennen palvelua toiveesi kauppareissua varten. 

Tämä on mahdollista toteuttaa Uudenmaan alueella. 

Tästä on suppeampi versio, jossa luon sinulle ostoslistan haluamaasi kauppakassi-sovellukseen. Kysy tästä palvelusta erikseen. 

Ruokapäiväkirjan analysointi

Tämä sopii sinulle, mikäli haluat vain tarkistaa ruokavaliosi rungon. Tässä palvelussa pyydän sinua täyttämään ruokapäiväkirjaa 3-5 päivän ajan ja sen perusteella teen analysoinnin ja ohjeistuksen jatkoon, toiveidesi perusteella. 

Luennot

Minulta voi pyytää erilaisia luentoja esimerkiksi työyhteisöihin, virkistystapahtumiin tai vaikka kaveriporukalle. 

Olen luennoinut mm. Ravinnon merkityksestä vireystilaan sekä Kuinka jaksaa arjessa - ravinnon merkitys. 

Kehonkoostumus-mittaus

Kehonkoostumusmittaus tehdään siihen tarkoitetulla vaa'alla. Mittaus saatavilla vain Järvenpäässä.